torstai 7. toukokuuta 2020

Puna-armeijan sotarikollinen sotilasjohto ja eurooppalaisten kansojen kansanmurhaa osallistuneet rivisotilaat ovat perusteettoman kunnianosoitusten kohteena Ryssälässä mm "voitonpäivänä"

Puna-armeijan sotarikollinen sotilasjohto ja eurooppalaisten kansojen kansanmurhaa osallistuneet rivisotilaat ovat perusteettoman kunnianosoitusten kohteena Ryssälässä mm "voitonpäivänä" . Kun ei urheita sotureita ole muuten niin tehdään suomikonepistooli suomalaisesta "#Voitonpäiväsankari"Puna-armeija epäonnistui suomalaisten tuhonnassa. Kommunismin luhistumisen jälkeen olemme saaneet uuden vihulaiset taakaksemme jotka pyrkivät viemään Vapaussodassa 1918, talvi- ja jatkosodassa puolustamme arvot pois suomalaisilta.

Valtionsyyttäjä islamin pedofiiliruhtinas Muhammedin jumalakseen ottanut Mika Illman jatkoi siitä mihin kommunistit jäivät mm. vaatimuksillaan saada tamperelaiselle Seppo Lehdolle 2.5 vuotta vankeutta väitetyistä törkeistä julkisuuden henkilöiden kunnianloukkauksista, kansankiihotuksesta, sekä muslimien uskonrauhan häirinnästä


https://Suur-Suomi-ry.blogspot.com/ Suur-Suomi vs Moskovan imperialismi. Kumpi on oikeutetumpi vaade ja kansallinen etumme?

Euroopan pirstalointi miehittäjä-Ryssän hyväksi on peruutettava Mustalta mereltä Jäämerelle


----------------------------------
Puna-armeija Euroopan häpeällisin sotarikollisten joukkio ei ansaitse minkäänlaista kunniaa raiskaajina ja joukkomurhaajina, sekä alueidemme ryöstäjinä

Seppo Lehto tamperelainen historioitsija

https://puna-armeija-raiskaaja-murhaaja.blogspot.com/
------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti